Ági gyógykunyhója

Ősi magyar gyógymódok, technikák, gyógynövény készítmények gyűjteménye, alkalmazási javaslatok.

Gyógykunyhó hírlevél

Szeretne értesülni a legújabb írásokról? Iratkozzon fel:

E-mail:

A hírlevél üzemeltetője:
http://lev-lista.hu

Rováscsoport anyagok

Google Csoportok
Feliratkozás a(z) Rovás csoportra
E-mail:
Csoport meglátogatása

Magyarok Szövetsége

Hőtérkép

Hőtérkép www.idokep.hu

Innen olvasnak

Friss topikok

  • Ekpafat: Kedves Ági! A fokhagyma elixír receptje a saját leírásom szerint olvasható az oldalon. Örülök, hog... (2012.04.21. 20:23) Szabó Gyuri bácsi a bükkszentkereszti füvesember
  • Fegyvertartás: Hidegen sajtolt olajat a szakértők csak akkor ajánlanak, ha a növény amiből készül bio módon lett ... (2011.02.07. 10:48) Napraforgó mag
  • algabalga: Nagyon köszönöm ezt a bejegyzést !!!!!!Megpróbálom felkeresni, nem permetezünk, ellenálló fajtákat... (2010.05.19. 08:02) Ősi magyar gyümölcsfajták
  • fuben-faban: Kedves Tozsu! Azokon a piacokon, ahol még árusíthatnak őstermelők. Miskolcon, ahol élek és vezet... (2010.05.18. 15:15) Zeller mag
  • samandobkeszito (törölt): Nagyon jól dobol az Attila. Minden elismerésem az övé :-) (2009.11.30. 11:36) Heffner Attila: Sámándob

Ainyahita üzenete

2008.11.28. 21:19 fuben-faban

Ainyahita üzenete

"Anyahitaként szólok hozzátok. Az én szellemiségemet hívjátok és tisztelitek Fekete és Fehér Madonnaként, engem tiszteltek Boldogasszonyként és Mária is az én energetikai megnyilvánulásom volt.         Az ANYA.

Tanítottam és értékeket adtam át annak idején. Amit átadtam, azt több gyermekem elvitte a világban, és magyarnak hívta. Ez akkor még nem hangzott így, de a rezgés ezen szóval megegyező. A Magyar egy hitrendszer volt, egy értékrend, és akik ezt maguk számára törvénnyé tették, ők magyarrá lettek. Magyar szívvé lettek.

Most megint szólok, hiszen egy új rend alakul. Elmondom mit szívetekbe kell fogadni, és aki ezt megérzi, ő képes lesz az új világrendre, és tovább tudja adni.

1.Gyermek legfőbb védelmezője az Apa, gyógyítója, az Anya. Miként ember legfőbb védelmezője Teremtő Atya, és legfőbb gyógyítója Teremtő Anya.

2.Éhező és fázó gyermek és idős ember nem lehet emberek közt. Érett, felnőtt ember legfőbb kötelessége környezetében megetetni, felöltöztetni éhezőt és fázót. Testét, lelkét táplálni. Legyen rá szeme mindenkinek, hogy a gyermek ki felnő értékben, értéket tud létrehozni. A tisztességben megöregedett pedig tanítja, átadja értékeit.

3.Tisztességben megöregedett embert magára ne hagyja gyermeke. Kinek gyermeke nincs, azt a közösség felügyelje, hogy szüksége ne legyen, feladatot adjon néki, hogy ne érezze magát dologtalannak.

4.Férfi és nő házasközösségéből egy gyermek szülessen anya vérvonalán egy pedig apa vérvonalán. Így adassék mindig tovább a tudás.

5.Amit szégyellenél elmondani, azt ne tedd meg.

6.Tiszteld a Teremtőt minden megnyilvánulásában, hiszen az ő része vagy.

7.Létesítsetek Gyógyító központokat, hol a lélek megpihenhet, test és lélek gyógyulhat, és az ember önönvalójára ismerhet.

8.Létesítsetek oktatóközpontokat, ahol felnőtt emberek meg- és felismerhetik létezésük miértjeit. Hol ráébredhetnek saját létezésük lényegiségére.

9.Gyermekeiteket neveljétek a természet, a testük és a lelkük értelmére.

10.Tiszteljétek mindenekelőtt az igazszóló Gyógyítót és a Tanítót, ki át- és visszaad nektek értékeket. A saját értékeiteket.

Ezeken a pontokon ha elindultok, akkor az Út helyes lesz. Minden információ időben nálatok lesz a továbblépéshez."



komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gyogykunyho.blog.hu/api/trackback/id/tr79793866
süti beállítások módosítása